Talento Autósiskola

Megtanítjuk vezetni...
Főoldal
Kapcsolat
Következö tanfolyam
Tájékoztató
Oktatók-Gépjárművek
Árak
Akció
Jelentkezési lap
Üzenet küldése
Partnerek
Közérdekű adatok

HÍREK
Indulás
- 2006.06.09.

Elindult Weblapunk...
Válogass termékeink közül - licitálj - vagy add el amire már nincs szükséged! Kattints ide!


Néhány szó előljáróban...Nem ígérünk ingyen jogosítványt, elképesztõ árcsökkenéseket, és ezer egyéb olyan kedvezményt amelyrõl tudjuk, hogy nagyon jól hangzik de megvalósíthatatlan. CSAK tisztességes árakat, korrekt ügyintézést, és egy szerzõdést amely az Ön számára biztosíték, számunkra pedig kötelesség. Kulturált, felkészült oktatókat, mûszakilag kifogástalan korszerû autókat és mindenek elött barátságos légkört tudunk ajánlani. Valamint azt hogy:

MEGTANÍTJUK VEZETNI

Amiért érdemes minket választani:

- Tanfolyami időpontok és helyszínek széles választéka
- KRESZ oktatási időpontok (órarend) meghatározása a tájékoztató alkalmával közösen történik
- Oktatási segédanyagok biztosítása
- Gyakorlás folyamatosan frissített vizsgaprogram segítségével
- Helyben elsősegélynyújtó tanfolyam
- Részletfizetés,előrehaladástól és sikeres vizsgától függően
- Árgarancia
- Gyakorló órák jogosítvánnyal már rendelkezőknek
- Széles típusválaszték


Iskolánkról:

A rendszerváltozást követően 1991-ben autósiskolánk az elsők között kapott működési engedélyt, mint a TALENTO Gépjárművezető-képző Magániskola.
A kezdetben egyszemélyes autósiskola az elmúlt években az igényeknek megfelelően folyamatosan bővült. Jelenleg nyolc oktató várja a tanulni vágyókat, akik között technikusok, mérnök végzettségűek és nagy gyakorlattal rendelkező autóbuszvezetők vannak.
Az elméleti oktatások fő helyszínei a Baross Gábor Közlekedési és Postaforgalmi Szakközépiskola és a Miskolci Egyetem. Ügyfélfogadónk az Arany Corvin üzletház első emeletén kultúrált körülmények között, teljes körű ügyintézéssel és számítógépes gyakorlási lehetőséggel várja kedves ügyfeleinket.
Autósiskolánk célkitűzése a tanítás-tanulás személyi és tárgyi feltételeinek folyamatos fejlesztése, a felmerülő oktatási igények maximális szintű kielégítése.
Az elméleti és gyakorlati órarendek közös kialakítása, az oktató -és típusválasztás lehetősége, a korrekt ár, továbbá a részletfizetés lehetősége is biztosítják ügyfeleink megelégedettségét.Autósiskolánk egyre jobb eredményeihez természetesen nélkülözhetetlen az a sok-sok türelem, segítőkészség és empátia, ami a szolgáltatásunkat igénybevevőt végig kíséri a jelentkezéstől a jogosítvány átvételéig.
Látogatóink száma 2006.június 9 óta:Magyar Honlap Linkek

Még nincs szöveg...